torsdag 16 juli 2009

Semester

Hej på er!Då var det semester på gång,härligt härligt men farligt farligt!!Åtminstone för plånboken!!Vi åker nämligen till Gotland som vanligt,och det brukar bli bra shopping.Mycket loppisar är det....och antikaffärer!!Så ni som känner er manad att besöka butiken Artur&Gerda lär göra det om lördag för sen är det stängt v.30-31.Och mina stackars anhöriga som ska vakta huset hade ingen större "lust "att vakta affären....så skynda skynda!!! Annars har veckan gått i måleriets tecken,som det gamla fällbordet ovan!
Och de här stolarna,som fick svart sits och en gråaktig nyans!Håller även på med ett skrivbord som börjar bli klart...förhoppningsvis till imorgon!
Jag berättade att jag fått en massa möbler av min svärmor!Här ovan är ett gammalt bakbord från Hälsingland...och jag kan bara inte måla det....än!
Men visst är det vackert???Den gamla cykelkorgen på bordet hade hon själv när hon var liten och det är en mycket vacker blå färg,så den förblir blå! Nu är det uppehåll ute,så då ska jag rusa ut och ta itu med det sista på bordet!
Till nästa gång
Kram på er
Anne-Lie

2 kommentarer:

 1. Så fina saker du har fått! Bakbordet är fint som det är och cykelkorgen.
  Kram/Åsa

  SvaraRadera
 2. Så vackra saker, gillar alltihopa.
  Hoppas ni får en skön semester, Gotland är ju underbart, min svärfar är därifrån och bosatt där.
  Ha det gott
  Kram Sofia

  SvaraRadera