måndag 18 januari 2010

Lite nytt!

God Måndag morgon på er!!! Då var ännu en ny vecka uppstartad,efter en mycket hektisk helg.Olles föräldrar har ju sitt hus ute till försäljning,med visning i helgen som var!så det var städning och piffning som stod på schemat förra veckan.och oj vad mycket folk det kom....från Stockholm,Dalarna och Motala.Och Gävle förstås. Nu är nästa visning i veckan,så det blir till att hjälpa svärmor igen,men det ska nog gå bra! I helgen var även min svåger och svägerska här,så lördag kväll blev det bastu och lite ostbricka...så mysigt!!! Här är bastun...en gammal cirkusvagn som Olle byggt om till bastu,vi ska ta och städa upp där,så ska ni få se inuti,för det är väldigt fint!!Trots att Olle fixade själv,för bastun är hans,och stackarn måste ju få greja någonstans...haha!!! Här är en liten hörna i köket!!! Vet ni att jag har upptäckt Tradera!!!Har ju inte varit något stort fan av denna sajt,men.......nu har jag blivit beroende.Och vad mycket fynd jag har gjort!!!Återkommer med bilder snart,det känns som att det i slutändan kommer att bli dyra fynd,för jag har lagt massor av bud.Och vissa av sakerna har jag verkligen bestämt mig för och det får kosta vad det kosta vill.....nääää kanske inte riktigt så men nästan!! Nehej mina gulliga,nu är det dags att göra lite nytta!!Så till nästa gång.... Kram på er/Anne-Lie

5 kommentarer:

 1. Hej på dej!
  Åh vad mysigt med bastu!
  Vilken fin hylla du visar upp så läcker, har du flera sådana?
  Tradera låter intressant... men jag får nog passa mej lite för jag är en pryloman, (fniss)
  Jag är totalt obotlig....
  Ja så illa är det!

  Kram på dej och ha en underbar vecka!
  Kathrine!

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Tradera är ett bra sälle att göra fynd på, jag budade nyligen hem ett antikt väggskåp som jag kommer visa på min blogg sen.
  Ha det gott
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Hejsan,
  jag såg att du o jag budade på samma sak förra veckan,hihi...men jag la ner, kändes dumt o buda mot dej!! Hittar nog nåt annat jag vill buda på(är periodare med tradera så ibland går det långt emellan gångerna..)
  Ha en bra vecka o koppla av ibland
  Kram
  Ewa

  SvaraRadera
 4. Nydelig emalje hylle ...det er vel en emaljehylle eller?? VAKKER VAR DEN ..

  Ønsker deg en fin kveld..

  Klem Kerstin

  SvaraRadera
 5. Lycka till med affärerna på Tradera. Både köp och sälj! Vill också ha en sådan bastu som Ni har. Den är så himla unik tycker jag.
  Ha en fortsatt go vecka!
  Kram
  Jessica

  SvaraRadera