torsdag 7 januari 2010

Minimalist??

Hej mina gulliga!! Nu börjar ni väl fundera om jag snöat inne,för här har det sannerligen vräkt ner snö idag!och igår var det så kallt burrrr.....! Kung Bore har verkligen tagit Sverige i sin famn.För våran del var det igår julgransplundring på börshuset med lilla Tyra,hennes första och jag måste säga att hon tyckte nog att det var lite tokigt att springa runt granen i ring,hon såg väldigt konfunderad ut!!Men hon blev varm i kläderna rätt så fort...till den där otäcka äckliga TOMTEN kom!!Någon hon inte gillar...... På inredningsfronten har det varit ganska lugnt över helgerna,men nu börjar det rockas loss där också,ny spegel och nytt skåp.Bilder kommer imorgon för kameran dog precis när jag skulle köra över!!Och så känner jag en stor lust att bli en wabi sabi och lite feng shui,känner att jag har alldeles för mycket saker och möbler,men man blir som mättad efter jul! Idag åkte julgran och ljusstakar ut,så nu börjar det bli tomt.....och det känns nästan lite ödsligt! Jag undrar om jag klarar att bli minimalist?????Näääääää.... Här kommer en bild på vårat körsbärsträd i vinterskrud...så vackert!!förresten lyktan på första bilden är från Tant Elwira...så fin! Till i morgon.. Kram på er/Anne-Lie

2 kommentarer:

 1. Hej på dej!
  Kul att höra lite av dej!
  Ja du här är det också så kallt!
  Uscinamej jag vill inte gå ut!
  Ja minimalist kanske man skulle bli, jag försöker att dra ner på prylar, men då hittar jag genast nya, så man får väl ha det så här!
  Så Vackert ditt körsbärsträd är i vinterskrud, och möblerna under är inte fy skam dom heller!
  Hoppas du får en underbar helg!
  Kram Kathrine!

  SvaraRadera
 2. Hej Anne-Lie!!!!

  Nopp..., jag tror inte att det är möjligt att någon av oss här i bloggvärlden skulle kunna bli minimalisk!!!!
  Men några tappra försök har det blivit och det har hållt i någon vecka men där finns för mycket vackra prylar som lockar:)
  På tal om prylar så skall jag försöka fylla på mitt "prylförråd" i kväll, auktion i grannbyn som lockar:)))

  Hoppas du får en riktigt skön helg.., trots kylan!
  Kram till dig
  Marianne

  SvaraRadera