tisdag 2 mars 2010

Lite av varje!!

Hej på er!!! Hoppas att allt är väl med er!?Här är det full fart,håller på och grejar ungefär överallt.Vi har fått ett gigantbord av svärföräldrarna som det ska beredas plats för.......och lite saker har vi ju ändå!!Ha ha!!!Vi har även fått en jätte!!!!!stor krona till taket,vet inte om den ska få vara på altanen eller matrummet!Jag tror ärligt att taket i matrummet inte klarar den,och då ska ni veta att den är kapad 1meter!!!!!Ni får se den när den kommer!!!Och som sagt lite saker har vi och lite till kommer det.....var på loppis och hittade den här söta rullvagnen,den är också tänkt för altanen,löstagbar bricka har den också. Har även hållit på och donat med pelargonerna,som har fått kommit upp ur sina säckar!!! Och den j...a snön.........den bara fortsätter att vräka ner!Det är alltså bara inte klokt,när jag står ute på vägen,syns jag inte för snövallarna,och det ska tydligen komma mer i morgon.Det ska tydligen ha kommit 3,1meter snö totalt,här i Gävle!!!!Uuuuuuuuuu........ Nej nu ska jag fortsätta böka!!! Kram på er och ha en underbar dag!!!! Anne-Lie

4 kommentarer:

 1. Hejsan Anne-Lie!

  Om du klickar på äggoljetempera kulörrov under Produktkategorier så kommer du in på sidan där dom visar färgproverna,..... den Gustavianska kalla grå finns i 3 nyanser lite längre ner på sidan. Hoppas du hittar dom.

  Vilken fin serveringsvagn du har kommit över, dom är väldigt andvändbara.

  Ha en skön vecka- kram Cin

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Tack för denna supergulliga kommentar!
  Jag har ställt mej som följare på din loppis!
  Där kan mannog hitta mycket framöver!
  Underbar serveringsvagn du hittat!
  Önskar dej en underbar Dag!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Gud vilket jäkla väder ni har! Hörde av pappa att båten till åland inte hade gått när han kom och skulle åka över igår.
  Passa dej så du inte fastnar i snön någonstans bara! Och hoppas att pappa skottar taken ordentligt så inget rasar in.

  Nu blir jag spänd på att se vad det är för krona och bord ni har från farmor och farfar, skynda dej att lägga upp bilder!

  Idag när jag satt vi köksbordet och åt lunch fick jag en tanke att jag skulle åka hem till dej och pappa i helgen. Kändes som det var ett alternativ, innan verkligheten slog mej och jag kom på att jag är 400 mil bort. Men jag planera att komma hem i april eller så.

  Saknar er! Massa Pussar

  SvaraRadera
 4. hej
  första gången här och kikar på din fina blogg =) härliga bilder med massa inspiration...
  kram pia

  SvaraRadera