onsdag 17 mars 2010

Storstädning!!!

Hej på er!!! här har det varit storstädning idag!!Solen lyste så vackert in på allt damm....men nu är det putsväck,det känns så skönt.Härligt att få beta av alla måsten.Tog även ett krafttag i skräpgarderoben,fick ihop 3 säckar till Röda korset.Också en sån där sak som ligger över en...... Som ni vet har jag ju blivit en riktig traderoman,och allt har flutit på och jag har sålt o köpt.Alla har varit vänliga och tillmötesgående......till igår. Hade sålt en lampa till en kvinna från Danmark med sommar hus i Sverige,och hon ville ha den pronto!!!för att ta den med hem.Försökte hjälpa henne på alla sätt jag kunde och det gick ju bra....till igår,då det kom ett mycket elakt och oförskämt mejl. Det var all fel som tänkas kan och jag hade lurat henne etc.....Jag blev alldeles förtvivlad och ledsen.Jag skulle omedelbart sätta in pengarna hon betalat och frakten tillbaka.Jag vägrade,lampan var helt ok,begagnad men helt felfri.det var ett utrop på 1kr!!!!!hon bjöd själv,gjorde jag fel????? hela min em i går gick åt till att tänka på det här.Konstigt hur det är jag har fått 50bra omdömen på tradera och ett elakt!!!mejl.Och det är det elaka som sitter i huvudet på en?????? nej hua jag ska lämna det bakom mig nu!!! Nu ska jag gå och ta en dusch och krypa ner i min renbäddade säng! Kram på er alla goa snälla människor!!! Anne-Lie

5 kommentarer:

 1. Hejsan,
  tyvärr finns det folk som aldrig blir nöjda...du har inte gjort nåt fel, du erbjuder en vara o hon bjuder(det är ju upp till henne!!).
  Vi är ju sååå "konstiga", får vi 100 positiva kommentarer o 1 negativ så hakar vi upp oss på den enda...helt tokigt!!
  Släng hennes ord i soporna o kryp ner i goa sängen o njut av ditt dagsverke..
  Kram
  Ewa

  SvaraRadera
 2. Detta är tradera i ett nötskal! Tror vi alla möter på "puckon" och de blir aldrig nöjda trots att man gjort allt för att hjälpa dem!! Jag tycker du ska stå på dig, vill hon lämna tillbaka varan (som är bra) så ska hon stå för fraktkostnaden tillbaka själv. Om inte det är så att du skrivit en objektbeskrivning som inte stämmer??? Då är det din skyldighet att stå för frakten tillbaka....

  Får man vara fräck och fråga om ditt alias på tradera? Man kanske kan göra några fina fynd hos dig??

  /C

  SvaraRadera
 3. heisan..skjønner deg så godt..er mitt i en slik sak selv nå..og ja det negative setter seg fast.. men du har ikke gjort noe feil som jeg kan se iallefall..

  vi rister det av oss..og går videre..
  klem Kerstin

  SvaraRadera
 4. Hej hoppla igen!

  Vad trött man blir på sånt bemötande, det finns så många gnällspikar där ute, tyvärr så råkar man ut för några rätt som det är.

  Skaka av dig detta nu, du har inte gjort något fel, man läser väl produktbeskrivningarna innan man budar för sjutton gubbar,...(om hon nu kunde läsa förstås):) Lägger man ett bud så får man ta ett ansvar för det själv.

  Blev förälskad i ditt sovrum, älskar den gustavianska touchen som du har i ditt hem..... åhhh det skåpet säger jag bara,...I can kill for that... (men bara lite jag är en snäll person) :)

  Kram på dig vännen. Cin

  SvaraRadera
 5. Hej,
  Det är aldrig roligt när man får dåliga bemötanden, elaka kommentarer och surigheter. Svårt att ta särskilt när man vet att man inte gjort något fel. Lyssna på alla fina kommentarer här i inlägget. Dem har helt rätt!
  Allt är bra med oss men jag har igen lite mycket på jobbet. Tycker att det är kul men tiden räcker liksom inte till. Ser verkligen fram emot helgen. Fick hem lite blommor idag, kungsängslilja, pärlhyasinter, plättsar, murgrönor, spansk mossa. Ja, de blommande i vitt så klart! Vill försöka ta mig ut till dig någon dag och titta. Kan tänka mig att du har en hel del som jag tycker om nu hihihi!
  KRAM i massor!
  Jessica

  SvaraRadera