fredag 14 maj 2010

Blommor och annat!

Hej hopp!!! Imorse vaknade man av blixtar och dunder!!!Flög upp ur sängen och ner i köket,där satt Olle med kaffet klart och kl var 05.45!!!!!Han hade svårt att sova och tur var väl det,hihi så jag fick mig lite kaffe under åskvädret.Är nämligen fruktansvärt rädd för åska!!!!Men för att se det positiva så är det ju lite sommar när det åskar.......eller?????Hur som haver igår var jag iväg och handlade lite blommor och jord.Hittade då några pioner mmmmmmm så vackra!!!! Sen de här små sötnosarna har jag haft varje sommar i flera år.Lika vacker både ute och inne!!!! Nytt blombord i korg från 1800-talet,såååå vackert,men måste säga att vitsjukan kliar lite här!Vi får se vad som händer!!!!! Har en gammal almkrona som hängt uppe på övervåningen,men nu har den fått landa i köket.....ett tag!!!Och äntligen har jag hittat 2st gamla korgstolar till..... ...och här hamnade dem,så just nu har jag massor av möbler över och de ska få gå till försäljning!!!Soffor bord och lite annat.Ska försöka peta in det under helgen!!!! Nu önskar jag er all gulliga en superhelg med massor av sol!!!!!!tusen kramar ni är det bästa!! Anne-Lie

5 kommentarer:

  1. Men hallå där,.....åska nu?? Visst låter det somrigt, men ni har kanske fått värmen rätt fort över er :). Här är det inte loka varmt än, hoppas att det blir som dom lovat i helgen.

    Åhhh, vad jag längtar efter mina pioner när jag ser dina i den fina kannan,.... och den andra blomman var ursöt, vad är det för sort?

    Sen dånar jag av avundjuka på ditt underbara köksbord,...passa sååå bra med korgstolarna till,...du lyckliga kvinna *ler!!! Jag vimmade en gång till förresten när jag såg den underbara almkronan.

    Önskar dig en skön helg vännen. Kram Cin

    SvaraRadera
  2. Vilken vacker header du har, och visst är grusnejlikan söt...Trevlig helg! kram Therese

    SvaraRadera
  3. Hejsan!
    Tack för påhälsningen!
    Åh vilka vackra bilder.... underbara möbler och pionerna suck!!!!!
    Du visar alltid så fina bilder!
    Hoppas du får en fin Helg!
    Kram Kathrine

    SvaraRadera
  4. Ja här hemma vaknade vi också i ett ryck av åskan som dånade tidigt imorss!

    Åh vilket fint blombord du har, jag gillar det precis som det är om det är lite rostbrunt typ som jag tror? Är det svart så förstår jag att det kanske kliar mer i vita fingrarna ;)

    Jasså du har möbler till försäljning du, ska hålla koll på Blocket då...hihi!

    Själv är jag ute efter ett liknande matbord som du har, ett gammalt i trä. Det är inte så att du råkar ha ett sånt till övers? I så fall har du en köpare här...hihi!

    Hoppas du får en trevlig helg!

    kram-kram!

    SvaraRadera
  5. Jadu, det åskade här i går kväll också, jag är också livrädd för åska , hu!
    Så himla vackert i ert kök, och det lilla blombordet, sååå fint!
    Ska kanske damma av min gamla träkrona också då, hihi!
    kram på dig vännen!

    SvaraRadera