söndag 16 maj 2010

Söndag......igen!

Hej hej!!!! Då var det söndag igen!Helgen har gått med rekordfart och imorgon är det jobbadag igen!! Helgen har ändå varit ganska lugn????Började flytta runt alla möjliga skåp här på morgonen..skåpet i köket hamnde i matrummet det här stod i butiken och hamnade i köket....det är lite mindre så det blev lite luftigare!!!!!sen hade jag ytterligare ett i matrummet som hamnade på altan,Olles min var.....vet inte hur jag ska beskriva den,men vad sjutton "allt går utom nyfödda barn"""det är mitt favoritordsspråk!!!! Här är det en liten trollunge som var hos mormor och morsar (morfar)igår och om jag säger så här,det var full fart hela tiden....men det är en fröjd,och en sån härlig ålder,hon pratar konstant och man får sig många härliga skratt!!!Älsklingen Terrinoman som man är,hittade en ny på en antikaffär här i stan.Hade gått och fluktat in den sen i december!!???nu hade de 50%på allt,gissa någon som tog apostalahästarna.....och nu är den min!Ljuvligt vit med kransar och rosetter!Mmmmmmmm....... Nehej ni nu ska jag gå ner i tvättstugan och stryka lite yiiiiipi,man måste tänka positivt. kram på er alla!!!! Anne-Lie Förresten ang positiva människor besök cin:s blogg www.borjlundskan.blogspot.com ett riktigt positivt energiknippe med ett underbart vardagsrum!!!!! Ni är det bästa!!!

6 kommentarer:

  1. Hejsan! Ohhh vilken ljuvlig blogg! Underbara bilder, gud så fint hem du har. Gillar din inredningsstil jättemycket. Har suttit länge nu och kollat igenom allt vackert du visar. Lägger dig på min länklista på direkten :-) På återseende. Kram Paula

    SvaraRadera
  2. Jisses vad du sliter och kånkar med tunga skåp!!!
    Men kvinnan reder sig självt sägs det ju:)
    Det blev iallafall hur tjusigt som helst och det var värt allt slit!

    Vilken söt liten tjej som förgyllt er helg, visst är det väl härligt när deras ordförråd börjar ta sig, man får sig ofta ett gott och hjärtligt skratt!

    Hoppas helgen din har varit bra och kanske rentav lite solig (här i Dalsland har det regnat och blåst..)
    Men helgen har varit skön ändå:)
    Kram
    Marianne

    SvaraRadera
  3. Hejsan!
    Åh vad fint du gör.... så härliga bilder från ditt hem!
    Och vad fin din header är!
    jag älskar pioner!!!!!
    Hoppas du får en fin vecka!
    Kramis kathrine

    SvaraRadera
  4. Som alltid när du grejar blir det sååå underbart fint!
    Önskar jag kunde greja lite mer men händerna(ända upp till armbågarna)säger NEJNEJ nu..får väl "suckta runt"o se vad fint ni andra gör...
    Ha en fin vecka med massor av sol o energi
    Kram
    Ewa

    SvaraRadera
  5. hej Anne lie
    vilken härlig blogg !! vilket vackert hem..jag gör ett besök snart!! jag träffade anita,carro och ditt förtjusande barnbarn i valbo ..jag hoppas dom hälsade som dom lovade!
    kram Eva (friberg) jag heter nordkvist nu för tiden

    SvaraRadera
  6. Skåpet gjorde sig verkligen bra i matrummet. Men med er smak och stil går det inte att misslyckas :)

    Roligt att du fyndat en så underbar terrinen. Den är verkligen ljuvlig.

    Kram kram
    Maria

    SvaraRadera