måndag 3 maj 2010

Veckorna springer!!!!

Hej på er!! Blev alldeles förvånad när jag såg att jag inte skrivit på bloggen på över en vecka!!Vart tar dagarna vägen,jag bara undrar??Brukar i alla fall försöka skriva en gång i veckan,men men nu är jag här! Veckorna rullar iväg med jobb,trädgård,butik,loppis och älskade lilla Tyra,ja också Olle förstås höll på att glömma honom hahahha! Den översta bilden är på en av mina favoritblommor hortensian och den vill jag ge till alla er som troget besöker min blogg,likaså lämnar snälla och uppmuntrande kommentarer,jag blir lika glad varenda gång!!!GULLHJÄRTAN!!!!!! Lite loppis måste man ju hinna med och det har jag varit på i helgen! Denna vackra stol föll jag fullständigt pladask för,så fin.Här med ett gutefårskinn i! Ett gammalt damskrivbord i gustaviansk stil,vitmålat och klart!!Två st gamla trädgårdsstolar som jag köpte på tradera för ett tag sedan... Och så detta lilla bord också i gustaviansk stil,sååååå fint! har funderat mycket på det här med att kanske ändra stil lite,när man tittar på alla bloggar och blir så inspirerad,och jag försöker verkligen,men jag är vit,jag älskar vitt,så är det!Det är bara att gilla läget! Nu ska jag ta en sista sväng ut och kolla alla övriga grejer och möbler som jag har stått och skurat,kommer mer bilder på detta!!! Nu ska jag snyta näsan(tror det är förkylning på gång)och jobba en stund till!!! Tusen kramar till er,ni är det bästa!!! Anne-Lie

6 kommentarer:

  1. Hej vännen!
    Vilken underbar stol!!
    Oh längtar till en loppisrunda men tiden räcker inte alltid....
    Ha en fin vecka
    Kram
    Ewa

    SvaraRadera
  2. Hallå rara Anne-Lie!

    Vad glad jag blir att jag kan göra nån glad med så lite *hihi*. För det mesta skiner solen i mig,... men även jag kan ha dagar som går i moll vet du.

    Vilka underbaringar du har fyndat,...stolen är ju sååå fin, gustavianska bordet är inte nåt att skämmas för heller om man säger så *ler*. Jag får perioder ibland som jag tröttnar på vitt, ...men dom varar inte länge, så jag hinner aldrig komma så långt att jag byter ut nåt *haha*.

    Må så gott vännen. Kramiz Cin.

    SvaraRadera
  3. Godmorgon på dej!
    Hoppas allt är bra!
    Här skiner solen idag.... skall ta en tur i trädgården.
    Vilka underbara möbler du fyndat.... stolen mmmmm helt fantastisk, stolarna så fina och lilla byrån!
    Sådana stolar är jag ute efter, vet du någon som har?
    Önskar dej en fin vecka!
    Så ta väl hand om dej!
    Kramis Kathrine

    SvaraRadera
  4. Heisan O=)

    Så masse fint du har funnet deg... den stolen var nydelig... det andre også.:

    ha en fin uke 0)
    Klem O=)

    SvaraRadera
  5. Hej vännen!
    Vilka fina möbler, stolen är så fin, och det lilla bordet i gustaviansk stil är så vackert.
    Ha det gott
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  6. Å, vilket gullig stol...och det gustavianska bordet är ljuvligt!!
    ha en riktigt fin helg vännen!
    kraam

    SvaraRadera