tisdag 15 juni 2010

Veckan som gick......fort

Hej på er!!!! Oj vilken vecka det har varit!!!Full snurr hela tiden,man har verkligen fått känna att man lever!!!Det har varit loppis,barnvakt till sjukt barnbarn,jobb,blötläggning av båtar,och student.Så ni kan förstå varför det varit dåligt med inlägg och besök på bloggen.Men det ska vi ändra på nu... Först en bild på ett litet nyinköp...detta vackra barnhuvud,som jag tror är rokoko....är så förälskad i det!! En liten bild på skrynkliga mormor och det älskade lilla barnbarnet..... Och en bild från loppisen!fantastiskt väder,massor av underbara människor och stoooor försäljning.Hade även bloggare på besök,så kul att träffas.Och så underbara,gulliga Ewa.....kuriosaverkstan och hemma hos ewa bloggarna,det är sååå roligt att träffa henne!!Alltid så glad och gullig fastän hon har så ont......även tjejerna som har damernas diversehandel dök upp!Ett besök till dem i Valbo är väl värt att göra,görgoa tjejer!!!! Och här har båtarna hamnat i plurret,efter en lång vinter på gräsmattan,ytterst ligger Matilda och segelbåten har döpts till Tyra 2!!!Efter en söt liten dam!!!!! Jaha så var det studenten i fredags,då min kära brorson och hans flickvän tog studenten och vad gör jag.....glömmer kameran hemma,så typiskt,men jag ska nalla några bilder från min bror.....men båda studenterna har verkligen haft tur....de körde igång på sina arbetsplatser igår!!!!Bägge har fått fast jobb!!!!!Vilken lycka....... Så nu är det bara att pressa långklänningen och putsa tiaran inför helgens stundande bröllop!!!Hi hi,antar att det är många fler än jag som kommer att sitta bänkad framför tv:n.Gubben tar en kompis med sig ut och seglar,för något bröllop ska inte han se!!!!Så det blir en härlig högtidsstund alldeles för mig själv!!!!!! Till nästa gång.....tusen kramar till er!!!!! Anne-Lie

6 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Ja du det ser härligt ut på dina bilder från loppisen, önskar så att jag hade kunnat vara där.... och strossa runt bland dina vackra saker!
    men du vet hur det är man har fullt upp!
    Och ditt lilla barn barn så söt, och en liten skymt av dej!
    Fina båtar som ligger där!
    hoppas du får en finn Vecka!
    Så höres vi snart igen!
    kram Kathrine

    SvaraRadera
  2. Ja du verkar ha haft fullt upp du också, hihi!
    Synd att man inte har närmre till dig!!
    Så fina ni är du och lilltösen!:)
    kraam

    SvaraRadera
  3. Hallå Gumman!

    Vad kul att Loppisen gick bra, och det såg ut som om ni hade tur med vädret också. :) Önskade som sagt att en kunde vart där.

    Vilka fina båtar ni har, att ta en tur på sjön är ju oslagbart på somrarna :).

    Hihi, här ska det också bänkas framför TV:n Det ska bli så spännande att följa dom två på deras bröllopsdag,..... min älskling han ska bygga kök han *fniss*.

    Ha en go dag vännen. Kram Cin

    SvaraRadera
  4. ÅÅå på den loppisen skulle jeg så gjerne ha vært...

    håper barnebarnet er blitt frisk igjen..

    Klem O=)

    SvaraRadera
  5. Hejsan! Såg ju jättemysigt ut på loppiset, massor av fina saker överallt. Vad roligt att det gick bra. Hör att du haft fullt upp, ja iband är det bara så, själv har jag haft en härlig och lugn vecka men nu är det jobbedags igen och jag antar jag får en vecka som snurrar fort :-) Kram på dig / Paula

    SvaraRadera
  6. Glad Midsommar Önskar jag Dig, Vännen!

    Kram, Sofia

    SvaraRadera