fredag 2 juli 2010

Jag lever-hurra

Hej på er alla underbara!!!! tro det eller ej.....jag lever.Det blev ett ofrivilligt bloggavbrott,men nu ska jag väl ändå ta mig i kragen.För även om jag inte skrivit på ett tag så händer det saker hos fam.Eriksson-Strid.Ommöblering bl.a och det var ju väldans ovanligt!!!Jag vill ju ha lite luftigare när det blir sommar,så vardagsrummet fick sig en liten omgång,jag blev nöjd.....tror jag???? Annars har vi ju även firat midsommar som alla andra,Glad Midsommar på er i efterskott,kameran glömdes bort totalt!!Vanlig midsommar med alla vanliga och ovanliga gäster... Sen i tisdags hade jag bjudit hem mina pensionärer och personal på grillning,Sååååå trevligt,vi hann precis bli klar och fått in alla i bussarna,då ett åskoväder brakade lös.......vilken tur vi hade!!!! För övrigt har jag sytt mig lite baksideskuddar,mycket behagligare färg,lite rosa och somriga!!!! Hittade en gammal kökssoffa i Gustaviansk stil!!!!Jättefin!! Och då måste jag naturligtvis möblera om i köket,då jag även köpt 2st nya stolar,dubbelrosen,som har fått tillfälliga överdrag,de ska få nya kläder sen nån gång,nu ska det njutas av underbar sommar........ ........bl.a med den här lilla bruden som är hemma på semester från Barcelona!!!!! Och ett underbart stort tack till er som alltid är in hos mig och kommenterar.Ni är det absolut bästa!!!!Tusen kramar på er!!!!! Anne-Lie

5 kommentarer:

  1. Hej på dig..måste få säga att jag fullkomligt älskar din blogg!! jag gillar din stil så fantasktiskt mycket och förundras hela tiden över varr du hittar alla saker till ditt fina hem.. jag ser fram emot nya inlägg..ha en underbar sommar.

    SvaraRadera
  2. Hej Annelie!!!!
    Åh vad roligt att höra av dej!
    har saknat dina vackra inlägg!
    Vilka fina bilder du visar från ditt hem!
    Så fint!
    Hoppas du och de dina får en fin sommarhelg!
    Kram Kathrine

    SvaraRadera
  3. Guuuuva skönt att du lever vännen *fniss', det har varit lite slappt med bloggandet för min del också, för man sitter ju inte inne när vi äntligen har fått sommar, eller hur ;).

    Vet inte var jag ska börja , jag inspireras av allt jag ser på dina bilder, soffan, ..kuddarna,.. stolarna, ... hela vardagsrummet, ja hela ditt hem. JÄTTESNYGGT!!

    Nu ska jag ut och lukta på blommorna, och ta mig en skön vila under vårat äppelträd med en tidning (gissa sort) *fniss

    Massor av sommarkramar CIN

    SvaraRadera
  4. Så trivelig lesing dette var, det er så herlig når andre mennesker opplever så mye glede! Å så herlig kjøkkensofa du har funnet, helt min stil!

    Ha det så fint i helgen,
    Aina

    SvaraRadera
  5. Å, så härligt att se ett nytt inlägg från dig!!
    Ja ommöblering gillar vi ju, hihi!
    Vet du, vi har fått vårt lystmäte stillat ett tag, möblering i två fina stugor med antikt, kika in till mig får du se!!!
    kram på dig!

    SvaraRadera