fredag 31 december 2010

Gott Nytt År och lite jul!!??

Hej på er!!! Och en god fortsättning på helgerna!Här har det varit full huggning under julhelgen.Julafton jobbade jag till 15.00,sedan åkte vi till min bror och svägerska och firade julafton.På juldagen var vi hemma hos oss och firade julafton med barn,barnbarn,föräldrar,mostrar,fastrar...........ja hela gänget var här,inklusive tomten.det var trevligt! Annandagen var det slappa som gällde,Olle och jag skulle bara åka iväg och köpa lite tidningar samt en pulka till Tyra!!! Skulle ta min plånbok och åka iväg.Va sjutton....plånboken var borta!!Hade inte använt den sedan dagen före julafton,så jag vet inte när den försvann.Men borta är den!!!! Har nu fått beställa nya kort,spärra de gamla och ja ni vet........Men sånt är livet! Lite julklappar har vi ändå fått,Stolen på bilden!! Tre st härliga inrednings böcker,en varsin resa till Barcelona!!!!!!En jättelåda med massor av"Mums"så helt elaka har vi nog inte varit!!!!! Och idag är det som sagt nyårsafton!Den ska vi fira med goda vänner!!Det blir god mat och god DRICKA!!!Och härliga thailändska ballonger inga otäcka smällare!!Lider såååå med alla djur denna dag!!! Jag önskar er alla ett riktigt gott slut och ett riktigt GOTT NYTT ÅR och var rädd om varandra!!!! Tusen varma nyårskramar från mig,Olle Lexie och Emil!!!

10 kommentarer:

  1. Vill bara önska Er ett GOTT NYTT ÅR!!
    Låter att Ni liksom vi haft en underbar Jul (förutom din bortsprungna plånbok förstås..:( )
    Hoppas Ni får en härligt rolig kväll med Era gäster!
    Kram
    Ewa

    SvaraRadera
  2. Vill önska dig ett riktigt gott nytt år! Hoppas du får en fin kväll! Ser fram emot att följa din blogg nästa år också! Kram Amelie

    SvaraRadera
  3. vilka fina fina klappar du fått.
    Hoppas det nya året har många möjligheter att bjuda på och stor nyårskram till dig/Ingela

    SvaraRadera
  4. Åhhhh vad du har fint hemma!
    Jag älskar det!!!!!Och stolen!!!!MMMM
    Önskar dej också
    ******Ett Gott Nytt ÅR******
    Kramm Kathrine

    SvaraRadera
  5. Fina bilder, ohhh så fint du har det. Just de böckerna har jag funderat på att köpa, du får tipsa om de är bra när du hunnit läsa igenom dem sen. GOTT NYTT ÅR nu goa bloggvän! Ha en toppenkväll. Stor Kraaam Paula

    SvaraRadera
  6. Hej vännen!
    Den stolen är så fin, och allt det andra oxå.
    Vill önska dig ett riktigt Gott Nytt År.
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  7. BONNES FETES DE FIN D'ANNEES *
    ET TOUS MES MEILLEURS VOEUX *
    A BIENTOT *‎*★★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ •。★ ★ 。* 。
    ° 。 ° ˚* _Π_____*。*˚
    ˚ ˛ •˛•*/______/~\。˚ ˚ ˛
    ˚ ˛ •˛• | 田田|門| ˚ BONNE ANNÉE 2011...claire

    SvaraRadera
  8. Hi:)
    I wish you & your family a very Happy New Year !

    Kate from Tomaszowa Chata

    SvaraRadera
  9. Hallo vännen!

    God fortsättning på det nya året på dig åxå. Men vaaa tråkigt att du förlorat din plånbok, man har ju så mycke i den som kan ställa till det om det kommer i (harkel) orätta händer om man säger så.

    Jajjamensan, vi ska festa till det nån annan dag i stället, .... den som spar han har vet du!!

    Vilka helt fantastiska julklappar ni fick. Är lycklig ägare till två av dom översta böckerna på bilden, har lustläst dom från pärm till pärm. Barcelonaresan va inte fy skam du, hoppas man får höra om reseskildringarna efteråt ;)

    Ha en mysig Trettondagshelg. Kram kram Cin

    SvaraRadera