torsdag 9 december 2010

Jul,jul strålande jul!

Nu har vi jul här i vårt hus,tralalla....... Hej på er alla glada,här städas och pyntas det för brinnande livet!!I helgen ska vi ha öppet hus och då ska det vara riktig julstämning!!! Vet ni vad jag har gjort????,något som jag tycker är ett riktigt slöseri med kvinnokraft,.......jag har knäskurat golven!!!!!så de är sååååååååå rena och fina.Pust!! Bilden ovan är från matrummet,där bordet har fått på sig en duk,några tennljusstakar,tennfat och lite pynt!!! Här har vi köket,där mina nya gamla stolar hamnat och renborstade fårskinnsfällar!!!! det här är min adventsljusstake för i år.Mycket enkelt, gjutjärnsurna och grönmossa!!! Och såååååå en ny terrin.......igen!!!!men är man terrinoman så är man!! Och sist men inte minst..........Ludde!!!?????Jo det döpte Bella och jag den ynkliga stackarn till,när vi hittade honom i skogen!Det fanns betydligt vackrare granar,men den här var sååå charmig.Det kommer en bild på honom när han är klar!!!! Ha det nu så gott till nästa gång!!!!! Tusen kramar från mig!!! Anne-Lie

3 kommentarer:

 1. Hello Anne-Lie!

  Guuuuvaa fiiiiint du har, jag älskar ditt underbara kök, det ger mig rysningar av välbehag :D. Precis den känslan är jag ute efter i mitt hem, jag fullständigt dyrkar den gustavianska andan, .....ååååh vad jag gillar det.

  Granen "Ludde" var helt out-standing, .... det är en konst i sig att försöka hitta en gran som är lite oborstad (om man nu får säga så (baahaaa). Tänk ialla år har man sprungit benen av sig i skogen efter den perfekta Disney-granen,...... men nu ska dom se riktikt sletna ut (hahahaaa). Min familj har varit så trötta på att hitta den perfekta julgranen att dom har vägrat att hjälpa till, men nu så kan jag lätt ge mannen förtroendet att välja ut en själv, (hihi) utan att det blir världens klagolåt :D.


  Ha en skön dag. Kram på dig vännen. Cin

  SvaraRadera
 2. Hej Annelie!!!!
  Jag älskar ditt vackra hem och dina fina saker!!!!
  Underbart!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 3. Men Anne-lie om någon ska knäskrubba golven får du ta pappa till at göra det! Något ska han väl kunna göra än att sätta upp flerfärgade lampor på huset?? Ni ser ut och ha det jättefint där hemma, lite mycket snö för min smak men annars..

  Och vilken härlig bild du hade fått på Plexi! hon är ju en liten toka! Du får pussa både henne och min lilla bebis från mej.

  Granen heter Mozart förresten!

  Massos av pussar!

  SvaraRadera