tisdag 10 juli 2012

Lite av varje!!!

Hej på er!!! Jaaaa jag skulle bli bättre på att uppdatera.....hmmmmm.Nåväl här är jag i regnet,blev tvungen att tända lite ljus för att få bukt med det mörka och tråkiga!!!Blääää.......jag vill ha sol! Idag tog gubben och jag en dagstur till Dalarna,det var en hemlig resa,fick inte veta var vi skulle,men hamnade på en outlet mitt i skogen,oj vad mycket det fanns!!!!Håller dock hårt i plånboken då jag spar till en speciell sak.......vad ska ni få se när jag köpt det!!!Men om jag säger så här:jag är en.......väskoman!!???? Här tar vi oss en fika på vägen,vi har alltid kaffekorgen med!!Det är Olle på bilden!!! Här är en liten stol som jag ska gå och jobba med nu,ska grunda den lite,sen blir det ljusgrå linolja på det!!! Imorgon kväll blir det stortorget här i Gävle.Då ska mitt barnbarn Tyra gå mannekäng för bästa barnaffären i sta`n "Stuff 4 kids.Säljer bl.a Villevalla och geggamoja. Sen kan jag ju tillägga att vi har 4st hundar för tillfället.De 2 små är Olles "barnbarn"Hugo och Maja.Svårt att få dem på bild,de far omkring som två torra skinn!!!!! Och som den uppmärksamme sett,jag kommer att öppna butiken igen.Det kommer dock bara att vara öppet en helg i månaden.Som det är tänkt idag kommer vi att öppna den 15 september!!! Återkommer om det! Till nästa gång:Tusen kramar!!!!!! Anne-Lie

4 kommentarer:

 1. Härlig med en utflykt!
  Spännande att se vad du skall köpa!
  Ojjj så mycket vovvar du har där i köket!!
  Önskar dej en fin Kväll
  Kramar Kathrine

  SvaraRadera
 2. Tusen kramar till dig också!
  Vad kul med en liten utflykt, ser så mysigt ut med kaffekorg vid rastplatsen. Jag brukar också ha kaffekorg med när vi åker på utfärd. Hoppas vi snart får lite bättre väder på vår semester här är det nästan bara regn och mulet. Ha det nu så trevligt på barnbarnet Tyras mannekänguppvisning kan ana att du kommer vara stolt.
  Kram igen!
  Raina

  SvaraRadera
 3. Kan tänka mig att stolen kommer att bli väldigt fin. Haha, vilken rolig bild på alla hundar. Så söta!

  Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Hej
  Du undrade om ringarna,det finns inga fler nu men hon kommer att köra igång med tillverkning till hösten,ska jag be att hon gör två stycken till er?
  Kram
  Ninni

  SvaraRadera