tisdag 13 november 2012

Vårat hem I Tove älskade hem!!!

Hej hopp!!!
Idag kom nya nr av Tove älskade hem ut!!Och där är vårat hem med!!Såååå härliga bilder,men de två julgrisarna på trappen hade de gott och väl kunnat strunta i....tycker jag!!!!Men det var ett fint repotage om jag får säga det själv!!!
Nu ska jag fortsätta med strykningen!!Ha det gott!
Kram från mig!
Anne-Lie

7 kommentarer:

 1. Vad spännande ,då får jag ta o köpa tidningen
  Ha en skön kväll

  SvaraRadera
 2. Grattis!!
  Vad kul!!
  Synd att jag inte kommer åt tidningen...
  Men du kanske kan sätta in lite bilder här..? :)

  Kram Tina

  SvaraRadera
 3. Hej Goa Du!
  Köpte nya numret idag utan att ha koll på att det var just i Tove som reportaget som Du fixade och donade med inför förra året var just i Tove. Tänkte att nu måste jag skriva att bilderna var URSNYGGA förstår att Du är nöjd, hur bra som helst! Du är så himla duktig - så bra smak! Men jag tittade och tittade efter de där två julgrisarna på trappan som du beskrev att du tyckte att de skulle strunta i. Bad G tittade och han såg inga grisar heller! Hittade inget fram tills dess att jag förstod att Du menade Er två! Ni är inga julgrisar! Bara goaste Anne-Lie, Olle och fina hundarna! Böckerna är tryggt försvar hos mig. Har precis fått hem fler idag då de första gick mycket snabbare än vad jag räknat med! Ha det så bara bäst och kom när du tycker att det passar!
  Hälsa Olle!
  Många kramar
  J

  SvaraRadera
 4. Åhhhhhhhhhhhhh så spännande, måste inhandlas idag!!!!
  Kul för dej men du har så fint hem!!!
  Ha det så bra
  kramar Kathrine

  SvaraRadera
 5. Å, den vill jag ha, har just skickat in en annons till tidningen,men det blir nästa nummer, trodde de var julnumret....(så går det när maken pratar med annonssäljaren)
  kraam

  SvaraRadera
 6. Hejsan
  Känns så längesedan jag tittade in till din fina blogg men nu skall jag ta igen missade inlägg, passar bra eftersom jag håller på att kurera mig med piller och varma drycker för att snabbt som bra den få Teneriffa-bacillerna att lämna min kropp.
  Ha det gott kära vän! Måste köpa tidningen i morgon. Grattis till reportaget!
  Raina

  SvaraRadera
 7. Hej.
  Hittat din blogg från tidningen, reportaget är underbart, va fint ni har.
  Mvh Anna-Karin

  SvaraRadera