söndag 17 maj 2009

Slut på helgen!

Ommöblering...soffan nu i matrummet!
Ny ljusstake!
Hej på er!
Då var helgen slut ...igen!Var en vända till Falun med en vännina (Diana) igår och fyndade denna ljusstake på loppis!På kvällen sen var vi bjudna till Olles föräldrar på lite grillning.Och efter det blev jag norsk...om inte annat blev jag frälst.Ni som tittade på schlagerfestivalen vet vad jag pratar om.....Jag säger bara Fairytale!!!Men vilken härlig låt......för att inte prata om killen!!
Oj,Oj!
För att återvända till jorden,idag har jag varit barnvakt till lilla Tyra.Hon växer så att det knakar,snart är hon 18år!!Skämt åsido,hon är 8 mån men på god väg.Det går så fort och jag njuter av varje sekund jag är med henne.
Har lite funderingar på att ha butiken öppen på lördagar tills vidare,för renoveringsstarten drar ut på tiden och jag har så mycket möbler och prylar,så det håller på att svämma över!Så troligtvis kommer jag att öppna i slutet på Maj.....återkommer om detta!
Som ni kan se på fönsterbilden har jag köpt pioner....älskar dessa blommor!
Till nästa gång
Kram
Anne-Lie

2 kommentarer:

 1. Så vackert du har, och pioner är helt ljuvliga.
  Ha det gott

  SvaraRadera
 2. Hej
  Ja man kan inget annat en bli frälst i denna charmiga norrman,oj va trevligt att du ska ha öppet på lördagar då kommer jag på besök.
  kram
  ninni

  SvaraRadera