fredag 4 september 2009

Min bästa vän är borta!

Hej! Min bästa vän är borta!Hon somnade in lugnt och stilla hos vetrinären,och jag vet att det var det bästa för henne!Men jag är så ledsen........ Anne-Lie

11 kommentarer:

 1. Åh va jag är ledsen för din skull, vet hur jobbigt det är att ta det beslutet åt en kär gammal vän *snyft*

  Men som du säger så har hon det bra nu och lever ett gott fortsatt liv.

  Många kramar från mig!

  SvaraRadera
 2. Hej
  Jag sänder dig en tröstande tanke,han har det nog bra i hundhimlen även om det skänns tungt just nu.
  Många värmande kramar från mig!!!
  ninni

  SvaraRadera
 3. Hej,
  råkade komma in på din blogg,o förstår hur du känner just nu.
  I november i fjol fick vi ta bort vår 13-åriga beardis och saknar honom än, fast beslutet var rätt att låta honom lämna oss.
  Man måste låta saknaden få plats o rum, allt tar sin tid.
  mvh
  anonym

  SvaraRadera
 4. Åh så ledsamt.Tänker på dig.Vi har en älskad häst som nog måste vandra samma stigar som din vovve.Kom in på din blogg via "mormor elsies"blogg.Underbar blogg du har,jag återkommer gärna.Många styrkekramar
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Kjære deg...jeg forstår deg så godt at du er lei deg... mistet min voffse selv for et par uker siden..Det er trist og tumt når de forlater oss.. men godt at de ikke lider... ta godt vare på alle de gode minnenen fra tiden dere hadde med voffsen deres..
  masse trøste klemmer Kerstin

  SvaraRadera
 6. Hej...har aldrig varit inne och hälsat på dig men såg din länk i högerspalten hos en som jag bloggar med..var bara tvungen att skriva en hälsning..jag vet vad du går igenom ...det är tungt och så svårt..och saknaden är stor..har själv en gammelgubbe som börjar
  bli krasslig..sänder över en varm kram och jag tittar gärna in igen och hälsar på..gillar verkligen vad jag såg på din vackra blogg, KRAM

  SvaraRadera
 7. Hej vännen!
  Jag vet hur du känner dig, det var inte så länge sen min kära vove fick somna in hos vetrinären, men det var oxå det bästa för min vove.
  Många styrkekrammar från mig

  SvaraRadera
 8. Hej Anne-Lie!
  Jag brukar kika in hos dig då och då! Jag blev
  jätteledsen över att du förlorat din bästa vän,
  jag har precis också förlorat min bästa vän så
  nu sitter jag här och gråter med dig! Vi får leva vidare och tänka på alla roliga och trevliga stunder som vi har fått ha med dom! Min älskade lilla Softis blev 14 år! Jag vill också passa på och tacka för en jättetrevlig blogg!

  Många många kramar från Gunsan i Skåne

  SvaraRadera
 9. Hej,
  Är idag inne på din blogg för första gången men som hundägare som varit med att ta bort två vovvar tidigare kände jag mig manad att skriva en liten kommentar.Saknaden går aldrig över men den mildras och man kan gå vidare och ge ännu en hund chansen att förgylla vardagen-även om det inte känns som så kanske just nu.
  Kramar till Dig,
  Petra

  SvaraRadera
 10. Hej Anne-Lie.

  Sänder dig många tankar och kramar. Vet hur det är med att mista en nära vän. Har själv varit igenom detta några gånger och det är baksidan på en så speciell vänskap som man får med sina djur.
  Tänker på dig!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 11. Kramar Kramar och åter Kramar!
  Hälsningar
  Jessica

  SvaraRadera