torsdag 4 mars 2010

En ny vit fin!!!

Hej på er!!! Hoppas ni alla mår bra!?Här är det full fart,mamma och jag far runt på loppisar som dårar!!!Igår sa jag efter våran runda att,nej nu är jag trött på shopping!!!!!??????Vad säger ni om det!! Så idag har jag bara varit hemma och strosat,ingen behå,jogging,inget smink.......och ingen gubbe!!!Har haft det ljuvligt. En vit fin vad är nu detta jo det är telefonen ovan!!Den blev jag tvungen att köpa???Min gammel som var 5år gammal,ville inget mer.Försökte förtvivlat att övertala killen i affären att beställa hem ett nytt batteri,till slut fick jag svarat"det finns inga såna batterier längre""Och så tittade han på mig som"??????????kärringskrälle"".Bedrövad gick jag därifrån.Skam den som ger sig,här har jag en bra telefon med dem finesser jag behöver,jag traskar in på nästa affär,liten gullig pojke,jo man kan kanske beställa ett batteri,men du får nog en väldigt bra mobil för samma pris. Jag gav upp!!Så det blev en ny vit fin!!! Det tar väl 5år innan jag lärt mig den också!!Någon elektronikmänniska blir jag aldrig!!! Kram på er!! Anne-Lie

6 kommentarer:

 1. .....Hihihi, känner igen fenomenet. När man väl har lärt sig den man har, så går den sönder. Det är likadant med datan, sicken nörd jag är! Men den var jätteläcker, snygg färg åxå.

  Ha en mysig kväll i joggisarna :) Kram Cin

  SvaraRadera
 2. En telefon helt i min smak. Enkel och galet snygg! Vit förstås!!!
  Kram
  Jessica

  SvaraRadera
 3. Sitter vi i samma båt eller...? Jag är sååå oteknisk man kan bli,vare sig det gäller TV´n, mobiler, datorn eller kameran, haha!!
  Men snygg vad den, din nya vita telefon(lite estetisk måste man få vara, eller???)
  Ha en mysig helg
  Kram
  Ewa
  Ps fyllt den nya vita kannan med nya tulpaner idag, sååå fin!! Ds

  SvaraRadera
 4. Åhh vilken liten goding du shoppat loss på, jag har nyss fått en ny av min man, han tyckte jag behövde en ny!
  Hoppas du får en underbar Helg!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 5. Hej hej! Här kommer en ny kommenterare och kikar in... Jag såg ditt bloggnamn och blev nyfiken. Artur och Gerda, hette nämligen min Morfar och Mormor. Jag tittar in igen!
  Hej så länge...Åsa.

  SvaraRadera
 6. Hej Anne-Lie!
  Hur kan du säga att du är otekniskt? Du har en blogg, surfar nätet efter inredningsfynd och lägger upp kort på dit snygga hem utqan att karln behöver hjälpa dig varje gång! Då måste du väl erkännna att du har lite koll på grejer!
  Den telefonen lär du dig på nolltid, och om du inte får med alla funktioner, so what??? Den var snygg passar en stilig tjej som dig, och snart råkar du väl surfa med den också... Kram Diana!

  SvaraRadera