måndag 15 mars 2010

Vårblommor!!

Hej på er denna härliga,soliga måndagmorgon!!! Jaha då säger vi adjö till magsjukan för den här gången!!Känner mig jättepigg nu,och energin bara sprutar.......haha! Nej kanske inte riktigt så mycket men,jag ville ha blommor igår,det såg så tråkigt ut hemma här.Sagt och gjort,iväg och köpte blommor både hem och till butiken,pärlhyacinter,krokus,ranunklar,snödroppar och tet a te.Så nu blommar butiken,och även här inne.......härligt!!! Måste berätta om vad jag höll på att göra igår.Jag höll på att köpa en terrin på tadera för 3500!!!!!!Var med och bjöd av bara farten,hade bestämt mig för att gå till 1800 mycket det!!!!Men sen gled jag med ,habegäret växte mig över huvudet. Tack och lov började jag tänka!!!????En porslinsgrunka för 3500,när folk bor på gatan,små barn svälter osv...men den var grymt vacker och jag skulle ha velat ha,snyft. Men hade jag köpt den,då hade nog jag och den också bott på gatan!!!! Nåväl det kommer nya terriner!!!Här har jag donat i hallen litegrann,lillsoffan har fått juteklädsel igen,kristallkronan har också fått lite nya prismor.Lite vår i hallen!!! Nyinköp böcker på Tradera!!!Toppenställe att få tag i böcker!!! Nehej ni,nu ska det bäddas säng,och dras på lite kläder.Sen blir det en promenad med minihunden,efter det ska jag åka iväg och vara barnvakt till lilltrollet som är sjuk......så krasslig den lilla.Det gör ont i hjärtat på en...... Till nästa gång Kraaaam på er/Anne-Lie

5 kommentarer:

  1. Hej Anne-Lie!
    Åh stackare har du haft magsjuka!!! Fy det är nog det man är mest rädd för att smittas av dessa dagar... Skönt att du känner dig bättre nu!!

    Vilken fantastisk fin lökplantering du gjort!! Ha, ha 3,500:- för en kruka... *fniss* Ja då hade nog min familj också gått upp i limningen. Min gubbe satte i halsen häromdagen då jag visade en ny spis jag ville ha... Hmmm för bara 40.000!! Ja, ja drömma kan man ju i alla fall...
    Ha en toppendag! Hoppas ni också har klarblå himmel och sol!!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  2. Hej Anne-Lie......
    Vad skönt att du känner dej bättre!
    Vilken fin plantering du gjort ser så vårigt fräscht ut!
    Denna terrinen måste ha varit hur fin som helst!!!
    Men inget för min tunna plånbok!
    Som vanligt inspireras jag av dinna bilder, så nu är det blominköp som gäller (ler)
    Tack för dina underbara bilder!

    Kram Kathrine

    SvaraRadera
  3. ......Hihihi, de misstaget höll jag åxå på att göra en gång,.....det är som du säger när habegäret sätter klorna i en så kan man buda av bara farten.

    Ucheamej för magsjuka,.... skönt att höra att du är piggelin igen. Med lite vårblommor så blir ju livet lite lättare, jättemysiga bilder, blir så inspirerad :).

    Kram Cin

    SvaraRadera
  4. Så herlig at du kjenner deg bedre nå,,magesjuke er ikke kejkt å ha..

    Oj ja det kan blir litt av noen priser..og man blir dratt med... Godt at man våkner før man gjør noe som man angrer på..

    Klem Kerstin

    SvaraRadera
  5. Gott att du är bättre!!
    Jadu en terrin för det priset...lite väl magstarkt kanske, haha!
    Böckerna du fått tag på är favvisar hos mig också...har dem alla tre!
    kram på dig!

    SvaraRadera