onsdag 7 juli 2010

Blommor,vitfärg.....terrin

Hej hopp alla glada!!! Nu har jag gjort ett arbetspass och ett till i morgon,sen är jag ledig i fyra dagar!Då kommer den lilla gullhönan hit och ska vara här i fyra dagar!!hennes föräldrar ska på bröllop till Åland,härligt för dem!!!!Den lilla fröken har hamnat i en period,som gjort att vi döpt om henne till NEJ NEJ!Då förstår ni....... Jaha och bilden ovan visar mina nya inköp:vit terrin och ett vitt gammalt kakfat/tårtfat.Ett runt hade jag sen tidigare,men det här var rektangulärt och från Gustavsberg och blev mitt för den enorma summan 40kr.....????ibland har man tur!!! Det här är min fuchia som bara växer,växer,växer........snart är den nog köttätande!!!! Här är min kalla,de vita blommorna håller nu på att ändra färg.Så vacker Det här fyndet gjorde jag idag.En riktigt gammmmmmmal jordglob,så rolig att titta på,många gamla namn......har letat såååå länge och pang stod den där!!!! Jaha och så var det blombordet,nu är det vitt!!!!Och det blev jättebra!!!!! Nu tänker jag önska er en underbar helg,lite tidigt jag vet,men med barnbarnet här vet jag att det inte blir någon tid över för datorn.Så ha det ljuvligt i solen,ni underbara......så ses/hörs vi framöver!!!! Tusen kramar till er!!!!! Anne-Lie

11 kommentarer:

  1. Halloj
    Vilken fin terrin och jordglob du fått tag på,himla snyggt.
    Ha det så gott med lill fia i helgen och skönt om varandra.
    kraaam!!!

    ninni

    SvaraRadera
  2. Tjingeling!

    Jag tror jag svímmar, ......40:- kr. Jag hade gosat med spindlar för den terrinen *haha*. Vilken himla tur du har människa, kan man få gå med dig på loppis nångång, ....det kanske hjälper turen på traven *fniss*.

    Vad mysigt det låter med ett litet nejnej barnbarn, ..,.själv har jag bara jamande fyrbenta barnbarn än så länge. Dom skämmer jag bort varje gång jag kommer hem till. Dom har t.om lärt sig vem det är som ringer när jag pratar med min dotter, då sätter dom igång och pratar/jamar i bakgrunden, ...hur stolt känner man sig då på en skala *hihi* Vet att man är lite stollig :)

    Soliga sommarkramar. Cin

    SvaraRadera
  3. Vilken fuchsia!!! Underbar!!! Oh vilka härliga fynd du gjort....(jag har inte glömt bort mitt fynd hos dej, bara inte kommit iväg..är det ok om det står några dagar till???)
    Förresten säg till om du kommer på tanken att göra dej av med korgstolarna,hihi!
    Kram o ha en riktig mysig helg med lilla NejNej!
    Ewa

    SvaraRadera
  4. Åh vilken blomma, jag ramlar av stolen!!!!!
    Åh så fint du har det hemmavid!
    J love it!
    Hoppas du fåren mysig helg med den lille!
    Kram Kathrine

    SvaraRadera
  5. Blombordet blev verkligen superfint!!
    och jordgloben du...en sån letar jag också efter.....
    kraam

    SvaraRadera
  6. Vilka underbara bilder. Vilken bloddroppe så vacker!
    Tittar bara in för att önska dig en fin helg. Idag skiner solen igen på oss. Var lite mulet igår, passade bra för mig för jag behövde skrämma lite på alla dammråttor men jag tror många sprang och gömde sig under soffan.Ja..ja får kolla lite ordentligare en annan gång....
    Nu skall jag ut och fräscha till trädgården och sedan skall jag bara göra det....och det...och det. Nej jag lägger ner... jag skall bara vila och samla krafter inför höst och vinter.
    Hoppas du vilar och har det riktigt skönt och gör det som är roligt och behagfullt.
    Kram och allt det bästa!!!
    Raina

    SvaraRadera
  7. Hej vännen!
    Oj vilken fin terrin och kakfat du köpt.
    Och din fuchia är ju helt underbar.
    Ha det gott
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  8. Hejs svejs! Ohhh vilken turgumma du är, så fina fynd du gjort. Terrinen är jättefin och tårtfatet också. Vilka skatter alltså. Ja jordgloben är också en såndär vill ha sak. Visst är det roligt när man hittar sånt länge letat efter. Ha det gott i sommarvärmen. Stor kram Paula

    SvaraRadera
  9. Hej!!
    Alltså vilken kalla!!! Har aldrig köpt någon tänkta att dom är jättesvåra,Sååå vacker
    säger bara njut av solen o värmen!Vilka fina fynd du hittat!!

    Kram Anne-Marie

    SvaraRadera
  10. De kallas "solsting" Anne-Lie, det går över *haha*, blir dock orolig om du körde gräsklipparen mitt i vintern för då vet i tusan om det finns hopp för dig *hihi*.

    Jag lider av affasi i denna hiskeliga värmen, det bara dräller grodor ur mun på mig, knappt att ett enda ord blir rätt, .... men det roar mina nära i alla fall *fniss*.

    Hoppas du är på bättringsvägen med det andra tillståndet i alla fall ;).

    Somriga kramar från en snurrig Cin

    SvaraRadera
  11. Hej
    Jag har mailat dig anngående kyrkbänken.
    kram
    ninni

    SvaraRadera