måndag 23 augusti 2010

Ny vecka!!

Godmorgon alla söta!! Då var det en ny vecka igen.Tycker veckorna består av måndag och fredag....fort går det i alla fall.Första arbetspasset efter semestern är avverkad,och det gick ju bra det också! Idag blir det kalas för mig,eftersom jag har lagt ytterligare ett år till samlingen.Och det skedde i fredags,då jag arbetade,så då får det bli idag istället!!! Som ni kan se är jag innne på den minimalistiska inredningsstilen igen,det blir mindre och mindre med saker.......skönt! En gammal kyrkbänk har fått flytta in i matrummet!!!Är helt inne på att göra om överallt....vilket är mycket ovanligt!!Haaaaaaaaaaaaa Kramar i massor/Anne-Lie

3 kommentarer:

 1. Vilken fin butik och blogg! Jag ser du har semesterstängt men letar febrilt i kanten här VAR din butik finns? Stad? Adress? Nu ska jag kika vidare på allt det vackra du visar... Mari.

  SvaraRadera
 2. Ja må ho leva, ja må ho leva uti hundrade åååår,....GRATTIS i efterskott, hurra, hurra, hurra.

  Men Anne-Lie vad snyggt det blev med kyrkbänken, ..... VILL HAAAA!! (drypande avundsjuka) hehe. Jasså du börjar bli minimalistisk du, det skulle jag aldrig klara av när jag ser så mycket som jag vill ha på mina loppisrundor, ... hur bär du dig åt kvinna.
  Det är såååå snyggt och vilsamt för ögat,men det blir inte lätt med mitt habegär tyvärr. :)

  Ha en go vecka vännen. Kramiz Cin

  SvaraRadera
 3. GRATTIS vännen!
  Hoppas Din dag var kalas fast du jobbade och att ni firar riktigt bra nu istället!!
  Längtar till ett nytt besök hos dej...
  Kramkram
  Ewa

  SvaraRadera