måndag 16 augusti 2010

Snart slut på semestern!

Hej kära goa!!! Tänkte att jag skulle ge ifrån mig ett litet livstecken.Att ha semester är ingen semester.....tror jag??Har flängt som en dåre,meningen var ju att vi skulle åt västkusten till,men vi hamnade i........Norge!Det ni!Det blev Dalarna runt och Norge,tuffade runt i våran gamla husbil som 2st zigenare och stannade där vi kände för det,det var en riktigt härlig vecka,och fantastiskt mycket LOPPISAR.Måste återkomma med alla bilder senare,när kameran har återvänt hem.Utlånad!!! Vad är det för bild jag visar?????Joho ni detta är våran garderob,vi avsatte ett rum till en garderob,då det är ont om sådana i vårat hus....blev väldigt bra,var tvungen att sätta upp draperier,då solen hade lyckats bleka en kjol för mig.....men det blev bra med draperierna också!!! Nu ska jag gå och ta reda på lite tvätt,ska försöka komma tillbaka redan imorgon med fler bilder!!! Tusen kramar!!!!!! Anne-Lie

6 kommentarer:

 1. Hej vännen, låter som ni haft en härligt mysig vecka...kan va häftigt att "styra dit näsan pekar" ibland! Spännande o se lite bilder...blev det några "kap"??
  Kram
  Ewa

  SvaraRadera
 2. Å, du är tillbaka, så kul!!
  Garderoben ser ljuvlig ut...säger en som har hälften av kläderna liggande på strykbrädan jämt, för att garderober saknas...så är det att vara 6 pers!
  Ser fram emot fler bilder..och dina fynd!!
  kraam

  SvaraRadera
 3. Heisan...

  høres ut som dere har nydt og kost dere masse... Dalarna står på min liste også.. masse flotte steder der... og ikke så veldig langt fra min familien...

  Klemmer =)

  SvaraRadera
 4. Hej och vad roligt att du är tillbaka igen!
  Och tack för din gulliga kommentar!
  Hoppas du får en fin Dag!
  Kram Kathrine
  Vilken fin header du lagt in!

  SvaraRadera
 5. Ja garderober kan man aldrig få för mycket av;)Själv har jag ett gammalt linnesköp till mina kläder (dom som inte behöver hänga). Ska måla om skåpet och byta ut knoppar. Ser fram emot bilderna.

  SvaraRadera
 6. Hallå hallå!

  Vilken härlig semester ni verkar ha haft, ... helt perfekt att åka dit näsan pekar och bara njuta av det som kommer ivägen (Loppisar menar jag) dom kan man ju inte få för lite av eller hur? ;)

  Vilken lyckos du är som kan avvara ett helt rum till en klädgarderob,..... ser helt fantastiskt ut...... me like!!

  Önskar dig en härlig vecka. Kram Cin

  SvaraRadera