söndag 5 september 2010

kök

Hej på er alla raraingar!!! Ja då har det gått en vecka igen!!tycker att veckorna bara springer iväg,kan det bero på att man börjar bli gammal.......ja inte vet jag????Men fort går det. Det har varit en vecka som har svajat hit och dit...i söndags kväll,sent stod jag och plockade diskmaskinen,när jag råkade titta på golvet.......jösses,golvet flöt. Stopp i avloppet till köket,samtidigt lägger pannan av och lamporna blinkar.Gissa om paniken var total!!!?????Men allt löste sig sen slamsugaren och elektrikern kom och besökte oss,men det var en pärs!och så kostade det ju lite...hade ju hellre åkt på loppis för dem pengarna,Hihi Men inget ont som har något gott med sig......nu får jag nytt golv i köket!!!Och sen ska det bara bli en köksö!!!Är ju inne på min minimalistiska linje?????Om jag klarar det!! Till nästa gång,tusen kramar!!! Anne-Lie

10 kommentarer:

 1. Hej
  Men oj så tråkigt för er med vatten på golvet,men som sakt var så får du ett nytt golv nu,bkir säkert jätte fint.
  Kram
  ninni

  SvaraRadera
 2. Godmorgon!
  men så tråkigt för er!!!!
  Men ni får ju ett nytt golv så det blev ju plåster på såren!
  Underbara bild från din bänk!!!!!
  Så mycket fint där!!!
  ha en fin Söndag!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 3. Ja, fy attan, ä dä inte det ena så ä dä det andra....här hade vi hela källaren full av vatten och pannan stannade och strömmen gick ....fast det var ju inget jämfört med er...ja tur att du kan se det positiva i nya golvet då:)
  kraam

  SvaraRadera
 4. Oj da..,. vannet følt på gulvet... 9ikke kjekt.. men nytt gulv blir nok bra..

  ha en fin kveld.
  klemmer =)

  SvaraRadera
 5. Hello vännen!

  Jag tycker ni haft nog med missöden i sommar. Men en nytt golv är ju inte så dumt, fast det hade ju varit bättre utan vattenläckan förstås.

  Jag rös av obehag när jag läste om erat porslin som åkte i golvet i somras, bara de var ju en mardröm jö!!

  Ha det gött. Kramar i massor Cin

  SvaraRadera
 6. Är väl märkligt med flera saker i samma kaos. En olycka kommer sällan ensam heter det ju. Skönt att du är glas för nya golvet iaf, titta gärna in hos mig. Nu har jag tävling;) Önskar en fortsatt trevlig vecka.

  SvaraRadera
 7. Synd att du inte kom tillbaks i lördags. Var kvar enda till 17.30... Kunde ha såld skålarna annars.
  Hmmmm...
  Hälsning //G.

  SvaraRadera
 8. Hej Anne-Lie! Usch så tråkigt, alltid något som kostar när man har hus, sådär tänker jag också..-tänk vad mycket annat kul jag kunde köpt istället...hihii :-) Vi hade vårt i somras då vi fick en vattenläcka i sovrumstaket och stopp i avloppet på samma gång...konstigt att allt kommer samtidigt??

  Vacker bild du visar. Många fina saker ser jag där, bl.a brickan där bak, den svarta m guld dekor, på pricken en likadan har jag fyndat i sommar. Fin fredagskväll önskar jag dig. Kram Paula

  SvaraRadera
 9. Hej Gabrielle!!!
  Jag var in till Anna-Lena och kollade om hon hade ditt telnr,eftersom vi fick främmande!!!!!Men hon hade det inte och hon sa att du hade hälsat till mig att du fått allt sålt?????
  Hoppas du läser det här,om kan du väl höra av dig igen!!!!!
  Hälsningar
  Anne-Lie

  SvaraRadera
 10. Hoppas ni har fått rätt på läckan. Sånt är verkligen tråkigt att behöva lägga pengar på när det finns så mycket annat roligare:-)
  Ha en bra helg
  Kram
  Åsa

  SvaraRadera