fredag 25 mars 2011

Olle och jag har..........

Hej på er alla!!! Ja då var det fredag igen,och isvindar ute,buuuuuuuua va kallt det är!!!Tur att man får vara inne och kura!!! Ja vad är nu detta,jo det är ett bord som Olle och Jag har snickrat ihop! Underdelen hittade vi på en loppis för ett tag sedan,Olle bara stirrade på mig,samt ruskade på huvudet:Vad Ska Du Med Den Till???????Man har använt den till att köra döda svin på!!!!!!! Det kändes lite bläääääää,men,nej den ska med sa jag!!!Jag visste att hemma hade vi en 150år gammal golvbräda,som vi har släpat runt på och inte riktigt vetat vad vi skulle ha den till??? Men nu ligger den fint som skiva till vårat nya rumsbord!!!Har redan intresserad som vill köpa! Men än så länge får det stå här............tror jag!!! Tusen kramar,var rädd om varandra och njut av våren!!!! Anne-Lie

14 kommentarer:

 1. Hej Vännen!!!!!!
  Åh så charmigt detat bordet var!!!!!
  Förstår att du redan harv köpare på detta!!!!
  Önskar dej en fin helg!
  Kram Kathrtine

  SvaraRadera
 2. Hej, du är alltid lika full av roliga kreativa ideer....jätteläckert bord!!!! "Teamwork" är ju alltid kul me...hihi!!!
  Ha en mysig helg
  Kram
  Ewa

  SvaraRadera
 3. Oj så snyggt!!!!
  Kramar i massor.
  Ninni

  SvaraRadera
 4. Men du så snyggt! Kreativitet när den är som allra bäst! Designpris för detta!
  Skorpan

  SvaraRadera
 5. Superfint vännen!!
  Ha en riktigt fin dag!!
  kraam

  SvaraRadera
 6. Superfint! Riktigt avis Ha en fin dag! Kram Susanne

  SvaraRadera
 7. Hejsan.

  Men så snyggt!
  Underredet och så den gamla plankan, helt kanon!

  Härlig och fin blogg du har!

  ha det gott,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 8. Vill bara skicka dig en hälsning och en stor kram för att jag får besöka dig och njuta av din vackra blogg. Jag är inte så flitig just nu att kommentera, det blir bara ett inlägg på min blogg ibland, tiden räcker inte till.
  De varmaste kramar till dig!
  Raina

  SvaraRadera
 9. Snyggt bord....härligt att hitta ngt inte alla har...den som spar han har....jag tittar ut nån dag .har du lust att visa lite på datorn..? jag är ur dålig... kram Eva

  SvaraRadera
 10. Wow vilket snyggt bord det skulle jag inte heller ha nåt emot att ha.

  SvaraRadera
 11. Har precis hittat in till dig. Vilken otroligt ljuvlig blogg du har. Älskar verkligen ditt hem och design, såååå vackert.

  Lägger mig givetvis som följare :)

  Kram Maria

  SvaraRadera
 12. Underbart snyggt och orginellt bord. Ja, man kan åstadkomma mycket med lite fantasi. Kram Sonja.

  SvaraRadera
 13. Hallå igen vännen1

  Vad glad jag blir av dina varma ord inne hos mig. Skönt att så många har förståelse för att man inte kan sitta framför burken hela tiden (fniss). Det har blivit lite ompriotering på fritiden man har, ibland får man ta andra beslut så att vardagen inte ska snurra som en elvisp :).

  Älskade ditt utryck om "Livets Efterätt" har aldrig hört det innan, ...... det är ju klockrent, så känns det verkligen :D

  Är så glad att du är min trogna bloggföljare, jag känner likadant. Tyvärr så har jag varit dålig på kommetarfronten, men har alltid hållt ett öga på din blogg dom få gångerna jag har varit ute och kikat.

  Önskar dig en skön helg. Många kramizar Cin

  SvaraRadera
 14. Förresten jag glömde ju, ...... vilket makalöst snyggt bord ni har gjort. Hade gjort pricis som du, hade aldrig släppt ifrån mig det underedet, om jag så skulle fått skjuta det framför mig hela vägen hem (moohahaaa.

  High five för dig Anne-lie ;D

  Cin

  SvaraRadera