torsdag 21 april 2011

Påskhälsning!

Hej på er ,alla påskkärringar! Har ni laddat kvasten??Här har den putsats så den glänser........hihi!Neeej,det har varit lite andra aktiviteter här,bl.a har det målats,både möbler och rum.Så det här med påskpyntning har det inte blivit så mycket av,lite ägg och fjädrar i glaskupan på köksbordet,lite ris på altanen och någon liten påsklilja det får räcka.Jag jobbar dessutom hela påskhelgen och Olle bryr sig nog inte om så mycket pynt,han bara gnider på sin älskade båt!!!!!!!!!!!!!!!! Här är det ena rummet som blivit målat,har dock dörren kvar,men det få bli i nästa vecka när jag är långledig,och så ska ju skrivskåpet upp hit......hmmmmmm väger bly,den lilla raringen. Här är altanen som också har fått sig en liten omgång,men där ska golvet målas så småningom.Annars har det varit full aktivitet ute också,krattning,klippning och rensning.Tog mig en dust med rosbuskarna så jag är alldeles sönder riven på armarna,men men man får ta det onda med det goda,det blir ju sååå fint!!!! Så till nästa gång,om vi inte ses på blåkulla ikväll:Tusen påskpussar från mig! Anne-Lie

4 kommentarer:

 1. Hej!!!!
  Kikar in och stönar,,,, du har det så fiiint!!!!
  Önskar dej en Glad Påsk!!!!
  Kramis Kathrine

  SvaraRadera
 2. Hej Anne-lie!
  Du har det så fint, jag gillar verkligen ditt skrivskåp.
  Önskar dig en riktigt Glad Påsk.
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Godmorgon!
  Ja, nu är jag hemma igen efter utflykten med kvasten, hade lite bekymmer i år för jag har ju alltid med mig katten Måns men han har gått upp så mycket i vikt,risken var stor att jag inte skulle komma lätt, så jag försökte få med mig grannkatten Lisa, en liten smärt sak, men hon anade att något var på gång, så hon smet sin väg. I år blev det en resa utan katt men kaffepanna hade jag med, varit på loppis och fixat. Ja tyckte annars att festen är lite överreklamerad, ja kanske håller mig hemma nästa år. Många kärringar åkte charter med Strega Airlines, har gjort det de senaste åren men i år fick det bli kvast, biljett priserna har blivit så dyra.
  Idag skall jag ut på en annan resa, till vår son och hans familj i Motala, skall bli så trevligt att se barnbarnen igen.
  Nu får du ha det så gott och dina bilder på ditt hem är ljuvliga! Älskar att besöka din blogg och titta på allt vackert du skapar!
  Kram och Glad Påsk!
  Raina

  SvaraRadera