onsdag 21 november 2012

Råttjakt och julpyntning!!!!

Hej hopp!!!
Här har det varit full fart med julpynt i boden och inne i huset!!Mitt i allt dyker det upp en mus!!!Trodde först att det var en råtta,för svansen var sååååååå lång,men det visade sig att det var en mus!!Nu har jag två hundar varav den ena är en terrier,som visade sig vara en riktig baddare på att jaga möss!!!Den lilla musen sprang in under skåpet i köket,och Emil(terriern)höll fullkomligt på att riva skåpet,i 10 timmar vaktade han skåpet!!!!Nu är det fällor utplaserade i hela huset.Och det är en orädd liten rackare,jag stod i köket och gjorde lite kransar igår kväll,och vad kommer promenerande på golvet om inte den lilla musen!!!!Om jag säger så här:det blev fullkomlig cirkus,jag skrek,hundarna skällde,Olle kom farande,Emil tog upp jakten på musen ,och det bara yrde saker.........fortsättning följer på både rått jakt och julpynt!!!
Kram på er!
Anne-Lie

3 kommentarer:

 1. Men vad roligt du har haft det.... tur att hon inte besökte mig för då hade jag bott över hos grannen. Möss och råttor är inte mina favoriter.
  Hoppas musen snart går i fällan eller Emil fångar den!
  God tur i musjakten och en bra kväll!
  Kram Raina

  SvaraRadera
 2. Full rulle m.a.o :0)

  Önskar er god jakt!
  Kram Tina

  SvaraRadera
 3. God Förmiddag! Jag fick mig ett gott skratt när jag läste din berättelse om musen! Underbart! Måste få berätta att du har en underbar butik och hem. Synd att jag bor så långt bort. Må så gott.
  Kram mia

  SvaraRadera