söndag 21 april 2013

Nu stänger jag affären.....och lägger bloggen vilande!!!

Hej alla söta!
Jag kommer att lägga ner butiken från och med den 1maj!!!Det är med stor sorg som jag gör detta,men ibland inträffar saker i livet som är personliga och behöver ens tid!!!!Butiken har varit mitt andningshål,men nu får jag väl kanske hitta något annat att pyssla med!!!
Jag kommer att ha utförsäljning från och med den24/4,så varmt välkommen in och gör fynd!!!!
Bloggen får nog ligga vilande ett tag......den lär jag nog komma tillbaka till!!!Heminredning är ju mitt liv........
Jag har ju stängt butiken förut.....men den här gången kommer jag inte att öppna igen,den här gången är det oåterkalligt!!!Men vem vet.....nån gång...ett annat liv.......Så ett varmt Tack till er alla som har förgyllt min tid med Artur&Gerda......och alla nya vänner jag har fått...som jag är sååååå glad för.
Så alla goa vänner!!!Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
Anne-Lie

3 kommentarer:

 1. ledsen blir jag när jag läser ditt inlägg även om jag inte varit den flitigaste kunden så har stunderna i din butik varit "goa, mysiga stunder"...hoppas vi kan hålla kontakten ändå..?..
  Stooor kram till Dej från
  Ewa

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Åhh v ad tråkigt för dej, och jag som skulle ha besökt dej men det blev aldrig av,, och nu känns det dumt att komma!
  Får fundera lite!
  Önskar dej allt gott!
  Kramar Kathrine

  SvaraRadera
 3. Åh va trist att du måste lägga ner din butik... Trist när livet tar vändningar på det vis att man måste göra avkall på saker som fått en att må bra och haft en viktig roll i ens liv. Jag önskar dig allt gott och hoppas du finner något annat som kan bli ditt andningshål i framtiden. Vill gärna försöka hinna med ett sista besök hos dig innan du stänger så du får gärna meddela när du har öppet de sista gångerna :) Allt gott önskar jag dig!!

  SvaraRadera