fredag 9 augusti 2013

Lite av varje!!!!

 Här är det full fart,är nu inne på min tredje jobbarvecka och puhhhhh vad varmt det har varit!!!Men det har gått det med!
Har ju försökt att pyssla lite på ledig tid...men med värmen som varit vill man bara vara still!Var ändå iväg och handlade lite höstanemoner och en chokladblomma!Barbarnen gillar att gå och lukta på den...Korgstolen fick sig en duvning av sprayburken Zinkgrå...blev bra!
 Och kolla in min trädgårdshortensior...de växer och blommar så att det inte är riktigt klokt!!!!Bilden gör dem inte rättvisa!!!!
Sen har jag hållit på och klätt om stolar och sytt lösa sitsar till dem...ni vet gubbe,hundar och barnbarn,då tar dem stryk!!!
Har haft lite funderingar på butiken?????Kanske kommer jag att ha en jul och sommarbutik???Den sista helgen i september kommer jag ialla fall ha öppet...men det återkommer jag med!!!!
Ha nu en fantastiskt härlig helg,själv ska jag ha det på jobbet!!!!!
Kraaaaaaaaaam!
Anne-Lie

3 kommentarer:

 1. Lovely hydrangea and love what you have done to the chairs ! have a nice weekend...Gail x

  SvaraRadera
 2. Underbara blommor!
  Vill också ha!
  Ler!
  Hur går det med terrinerna?
  Ha en fin Helg
  Kramar Kathrine

  SvaraRadera
 3. Här kommer en söndagskram från en bloggvän som har varit en tyst mus med hälsningar här på bloggen under en längre tid. Jag har haft semester från det mesta och bara vilat från en ganska jobbig vår. Men nu börjar allt kännas bättre igen.
  Allt gott till dig!
  Raina

  SvaraRadera