tisdag 8 september 2009

Tack!!!!

Hej på er!!! Nu börjar jag repa mig så sakteliga!!Men sorgen måste få ta den tid det tar,och så har jag ju lilla minihunden!!!! Men jag måste bara göra ett inlägg och tacka er underbara människor på bloggen som stöttat mig i min sorg,och även ni som skickat mail.det har verkligen gjort mitt hjärta varmt!!!Ni är bara helt otroliga med eran underbara empati!Ni är det bästa!!!!! Tusen och åter tusen kramar till er! Och en extra till dig Ninni!!! Anne-Lie

6 kommentarer:

 1. Tack snälla du för det,jag blev så bestört när jag läste på din blogg om din goa hund så tårarna bara sprutade,men som sakt var så har hon det bra i hundhimlen nu och det är det som är det viktiga.
  Många kramar från mig.
  ninni

  SvaraRadera
 2. Kjære deg...bruk den tid du trenger... disse kjære dyrene våre har vært rundt oss i mange dager og år.. så klart det tar tid med sorgen når de forlater oss..
  Jeg savner min vovve enormt masse...det er nå ca 3 uker siden hun reiste til hundehimmelen..

  Masse klemmer til deg...

  SvaraRadera
 3. Jo, inte lätt, fast det tillhör ju livet... Tyvärr.... Det bli så bra för dig att minnas din vän och komma ihåg allt vad ni har upplevt tillsammans! Det behövs sin tid bara...
  Beklagar :`´(

  SvaraRadera
 4. Hej Vännen!!
  Fy så sorgligt!!!!!! Jag känner verkligen med dig! Världens goaste hund, nu har du fått en ängel i himlen istället. Massor med kramar och tankar till dig!
  Kramar Lena

  SvaraRadera
 5. Å, så sorgligt med er hund....hoppas att ni får en fin helg trots allt...
  kramis

  SvaraRadera