onsdag 27 januari 2010

Lite nytt!

Hej på er!! jah här sitter man och laddar inför snöstormen!!!Tror jag ska göra en låda till minihunden....fast jag tror inte att han uppskattar det!!!Det får bli rocken på för honom,och pälsen på för mig!!!Ja jag är en syndare .....jag har päls!!!Nu sticker jag ut näbben igen.....det är dock en gammal päls,skulle inte köpa en ny!!!Men den är såååå skön nu när det varit kallt. Nu hoppar vi över till blommor istället,kolla in min cyklamen som jag köpte i höstas,den bara blommar och blommar,jag tror det är för vi har så kallt inne,säger jag till Olle!!!Jag är en riktig fryslort trots att jag har så mycket extra späck!!Hahaha.......hmmm. Här är några jordvivor som jag köpte häromdagen,de fick husera i en gammal gustavsbergsskål,inköpt på tradera!! Lilla hästen,nyaste medlemmen av familjen.Också inköpt på tradera!!!! Och så lilla gallerskålen jag ropade in,såååååå mycket finare i verkligheten!!! Och så har jag hittat denna fina ripsmatta på loppis för 20kr!!!!Ibland gör man fynd!!! Nehej ni,nu ska jag ladda med flecedressen och allt annat och traska ut,usch vad jag gruvar mig det är nu -10 och blåser rejält!!!!burrrrrr Till nästa gång kram på er!!! Anne-Lie

4 kommentarer:

  1. Å, som du fyndat, ripsmatta för tjugo spänn!!??
    Ja nu är det riktigt ruggigt ute..har varit ute med hunden här flera gånger, inte vill hon kissa heller , hon har såå kul med allt som virvlar runt!
    kram på dig!

    SvaraRadera
  2. ÅÅ så mye fint da.. hesten var nydelig... kikker etter en slik jeg også..

    og rismatten var flott.. så dere får snøstorm usj.. det er meldt snø her også..


    ha en fin dag.:
    klem Kerstin

    SvaraRadera
  3. Anne-Lie.., vad i hela fridens namn skall du ut för NU!!!
    Håll dig inne kvinna, på med dubbla raggisar och fleceedressen, lidda varm choklad och bara njut av att du har tak över huvudet!!!!!

    Jag gav mig nyligen ut till brevlådan och halvvägs dit så fick jag ett ton snö rätt i nyllet.., blåste ner snö ifrån ett träd.., jippi!
    Ja, här blåser det rejält oxå men vi har bara i minus.
    Nä, jag stannar inne idag och bakar som en hel galning...

    Ha en skön onsdag och tack för dina inspirerande bilder idag!!!
    Kram kram
    Marianne

    SvaraRadera
  4. Hej Anne-lie!
    Vilken fin gustavsbergsskål du köpt, jag har en sån fast som soppterrin.
    Och alla dina andra saker som du köpt är jättefina.
    Ha det gott vännen

    SvaraRadera