fredag 25 februari 2011

Köksbilder!

God fredagkväll på er! Detta skulle ha varit min jobbarhelg,men.....krasslig som jag är nu för tiden så blev jag hemma!Jag börjar misstänka att jag fått den här småbarnsbaselusken RS.Nog om det,doktorns sak på måndag.annars mellan krassligeheterna har jag lyckats att göra om i köket!Har ju alltid funderat på att ta bort matbord och stolar.Nu är det då gjort!!Lyckades äntligen ta fram kameran och visa,då det är ett tag sedan! Storbordet från matrummet åkte ut i köket,och än så länge känns det bra,men det är bara en början.Funderar på att måla skivan mattsvart och hänga upp en industrilampa........igen!!Misstänker dock att det inte riktigt är min stil tyvärr.tycker att det är så snyggt!!!Den som lever får se! Har röjt undan totalt i köket...känns rent och skönt.ett tag.......antar jag! En liten gustaviansk soffa hamnade framför den gamla dörren,som får dölja hörnet!Vet ej vad det är med mig och hörn,men jag gillar dem inte!!!! Och så en bild på mina krakar,två av dem.Det är sju st som kommer och äter nu,+en hare.Jag hoppas verkligen att vintern tar slut snart,vet inte hur många tusen jag lagt på mat åt dem denna vinter.Men jag kan inte låta bli,lider verkligen med dessa djur,så hård som vintern varit.....och de är bara så vackra!!! Då vill jag önska er en underbart härlig helg och var rädd om varandra!!! Tusen kramar/Anne-Lie

7 kommentarer:

  1. Sååå fint du har det..kronan över bordet..mmm...vad fin, har du nåt liknande till salu, är på jakt efter en kristallkrona till min matsal, en med korgbotten..och 5 ljushållare, antikmässing..
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  2. Nydelig du har det hjemme... alle de flotte detaljene... døren var super lekker..

    håper formen kommer seg raskt..

    god helg o=)

    klemme r

    SvaraRadera
  3. Oooo så fint du fixat i köket!! Men de är inge kul om du inte mår bra...dumma bacill :(
    Matar också "våra 3 rådjur" varje dag..de har de inte lätt denna vinter...
    Hoppas doktorn fixar bacillen så du piggar på dej....skickar kryapådejkramar <3
    Ewa

    SvaraRadera
  4. Åhhh så fiiiint du har det!!!!
    Sådan rostig lampett har jag också!!!!
    Älskar den!!!!
    Hoppas du får en fin Helg!!!
    Kram Kathrine

    SvaraRadera
  5. Halloj
    Men så fint du har det i köket,här målas det som bara den och jag blir så nöjd så det är inte klokt,vitt och ljust i köket.
    Det var länge sen vi sågs,måste kika förbi hos dig vid tilfälle,skulle vara roligt om du kunde kika förbi hos mig någon gång om du har vägarna för bi.
    Många kramar från mig.
    Ninni

    SvaraRadera
  6. Vilken gulig soffa ( den som står i hörnet

    SvaraRadera
  7. Hej vännen!
    Så fint du har, ditt bord är jättefint jag har ett liknande fast i brunt. Gillar din rostiga lampett oxå.
    Ha det så gott
    Kram Sofia

    SvaraRadera